Copywriting en SEO teksten

Een heel belangrijk onderdeel van het totale pakket aan optimalisatiemogelijkheden voor uw website is natuurlijk de inhoud ofwel, de content.
Met content bedoelen we o.a. de teksten, de plaatjes/foto’s, video’s en de beschrijvingen daarvan op uw website.
Stel, u heeft een stukadoorsbedrijf en u heeft voor elke specialisatie een aparte pagina met een korte beschrijving van wat dat specialisme precies inhoud. Dat is prima wanneer u al beschikt over een redelijk vast aantal bezoeker op uw website, of wanneer u al van dusdanige naamsbekendheid geniet, dat u website slechts informatief is maar vooral als geheugensteun dient voor uw klanten om u te kunnen benaderen.

Voor het werven van nieuwe klandizie via het internet is het van groot belang dat u zo veel mogelijk informatie geeft over uw producten en/of diensten. Dit heeft niet alleen een hogere verkoopwaarde, maar het schept ook een vertrouwensband met de lezers. Bijvoorbeeld omdat u zo uitgebreid bent met uw informatie, geeft dat de lezers het gevoel dat u weet waar u het over heeft. Verstand van zaken schept dus vertrouwen.
Daarbij, worden uitgebreidere stukken inhoud beter beoordeeld door de zoekmachines, wat vervolgens weer resulteert in een hogere rangschikking.

Wij kunnen u helpen met het verzorgen van kant en klare teksten en andere inhoud voor op uw website. Deze teksten worden volledig geoptimaliseerd aangeleverd zodat u slechts hoeft te knippen en te plakken.

Onze verschillende Copywriting en SEO tekstpakketten kunt hieronder vinden

Productbeschrijvingen

Wanneer u via het internet uw producten of of diensten wilt gaan aanbieden, is het van belang dat deze producten en/of diensten zo goed mogelijk en zo uitgebreid mogelijk worden beschreven.
Hoe meer een potentiële klant in één oogopslag over een bepaald product te weten kan komen, des te groter dat kans dat hij/zij het product af zal gaan nemen.

Productbeschrijvingen komen in alle soorten en maten voor. De bepalende factor voor het bepalen van welk soort voor u van belang is, is uiteraard het type website dat u heeft.
Bijvoorbeeld: u heeft een webshop waarop u zelfgemaakte sieraden aanbiedt. De meeste webshops zijn opgebouwd als een soort catalogus. Dus veel plaatjes met daaronder een korte beschrijving van het product en uiteraard de “meer info” knop zoals u dat ook op deze website kunt zien. De korte beschrijving wordt ook wel een teaser tekst genoemd, bedoeld om de lezer dusdanig te fascineren om hem of haar op deze “meer info” knop te laten drukken. Deze teaser tekst bestaat vaak uit de eerste regel(s) van de hele productbeschrijving of is er juist een samenvatting van.

Bij dienstbeschrijvingen is het vaak zo dat elke dienst zijn eigen pagina op de website heeft. In dit geval komt het neer op een paginavullende tekst van ongeveer 1000 tot 3000 woorden.
Wij maken geen onderscheid tussen product of dienstbeschrijvingen, slechts in “klein”, “middel” of “groot”. Ook hebben wij geen beperkingen betreffende het onderwerp waarover u een stuk geschreven wilt hebben. Wij streven ernaar om alleen feitelijke en kloppende teksten aan te leveren. Het kan daarom gebeuren dat wij persoonlijk contact met u opnemen indien het onderwerp zeldzaam is of wanneer alleen u over de betreffende informatie beschikt.

De specificaties voor onze productbeschrijvingsdiensten zijn als volgt:

1. Kleine tekst. Tussen de 50 en 250 woorden. €10,- (excl. btw)
2. Middel tekst. Tussen de 250 en 1500 woorden €25,- (excl. btw)
3. Grote tekst. Tussen de 1500 en 3000 woorden €40,- (excl. btw)

Wil u meer weten over onze copywriting en SEO teksten diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op of laat ons u terugbellen.

Delen via: