On-Page SEO Pack

U heeft een duidelijk beeld van wat er allemaal moet gebeuren met uw website om deze beter gevonden te kunnen laten worden. Of, u zit met ons verslag in uw handen, fronst en denkt, “hier gaat veel werk in zitten!” of misschien wel “wat staat hier in hemelsnaam?!”.

Uiteraard staan wij u graag bij met raad en daad. En beseffen dat het kostenplaatje niet de pan uit moet rijzen. Daarom hebben wij bij Kodaku Internet Services alle werkzaamheden die met het optimaliseren van een website te maken hebben, op een rijtje gezet. Deze hebben wij vervolgens op basis van de onderlinge relatie met elkaar in pakketten onderverdeeld om u een zo’n gunstig mogelijke prijs aan te kunnen bieden en daarbij een duidelijk beeld te kunnen geven van waar wij precies mee bezig zijn.

Het begrip “zoekmachine optimalisatie” kan onderverdeeld worden over twee segmenten

  1. On-page
  2. Off-page

On-page SEO

Alle werkzaamheden die enkel op uw website plaatsvinden ten behoeve van de bevordering van de vindbaarheid.

Onze On-Page SEO pack bevat het volgende aan werkzaamheden:

  • wij zullen uw huidige teksten, plaatjes en video’s, kortom de gehele inhoud ofwel content van uw website optimaliseren. U moet hierbij denken aan de (correcte)benamingen van uw plaatjes, relevantie van uw video’s, de ratio tekst tot keywords ofwel, komen de zoektermen waar u op gevonden wilt worden voor in uw teksten en zo ja in welke hoedanigheid? We zullen de teksten aanpassen zodat deze optimaal geïndexeerd zullen worden door de zoekmachines.
  • We kijken ook naar uw Headers ofwel Kopteksten. Maakt uw website hier gebruik van en zo ja, in welke hoedanigheid? Het gebruik van Headers zullen desgewenst introduceren en deze optimaal in te zetten.
  • We kijken of uw Anchor texts ofwel Ankerteksten goed staat en desgewenst passen we deze aan.
  • We kijken naar de laadsnelheid van uw pagina’s. Kijken naar de redenen voor een vertragende werking en passen dit aan. Dit voor zowel desktop als mobiele browsers

Om dit te kunnen doen, hebben wij in beperkte mate toegang tot uw website nodig. Uiteraard met de hoogste normen van discretie. Toegang tot eventuele databases is niet nodig. Het gaat puur om de Front-end.
Indien u geen toegang kunt of natuurlijk, wilt verschaffen, kunnen wij u persoonlijk adviseren over wat u kunt doen en hoe u dit kunt doen.
Neem daarom vrijblijvend contact met ons op of laat u terugbellen.

Delen via: