Social Media Content Management Pack

Na het aanmaken of lid worden van de verschillende sociale netwerken zoals Google plus, Facebook, LinkedIn en Twitter, volgt de volgende stap.

U heeft al uw socials netjes gekoppeld naar uw website, maar nu? Het is van belang te weten  hoe u met al deze platformen dient om te gaan. Natuurlijk kunt u gewoon in het wilde weg gaan posten, taggen, tweeten en re-tweeten. Maar in het belang van de vindbaarheid, relevantie van uw website en het opbouwen van uw netwerken, is het belangrijk dat u beseft dat, om een optimaal resultaat te kunnen behalen, u gecalculeerd te werk dient te gaan.

Hoe werkt het?

Wij kunnen u precies vertellen welk bericht en in welke vorm, u waar kunt plaatsen. Het gaat namelijk om de vertrouwensrelatie die u probeert op te bouwen met uw volgers. Hoe meer vertrouwen, hoe meer likes, hoe meer likes, hoe groter het bereik. Dit resulteert wederom in een groter aantal volgers. Volgers die uiteindelijk over uw organisatie zullen gaan praten, zoals bijvoorbeeld over een positieve ervaring met uw bedrijf. Hoe bouwt u dit vertrouwen op? Dat gaat min of meer op dezelfde manier als dat u een relatie of band aangaat met een ander persoon. Die eerste indruk, een goed product, prijs of juist met goede service. Wanneer u bijvoorbeeld op Facebook uitgebreid verslag doet van dat laatste bedrijfsuitje wat helemaal in het honderd liep, kan dat verkeerde indrukken wekken. Hoge amusementswaarde, laag vertrouwensniveau. Wees hier dus bedacht op.

Uitbesteden?

Zoals gezegd kunnen wij u hiermee helpen. Heeft u geen tijd om consequent en tactisch met uw sociale media om te gaan, maar u beseft wel dat deze media een positieve invloed op uw website en uiteindelijk dan,  uw omzet kunnen hebben. Dan kunt u ervoor kiezen om dat aan ons uit te besteden. Voor een vast bedrag van €150,- per maand, verzorgen en controleren wij dagelijks en wekelijks uw berichtgevingen. Wij zijn die figuurlijke vlieg op de muur, over de schouders meekijkend met wat er gaande is binnen uw organisatie en wat de moeite waard is om over te berichten. Is er niets bijzonders de ene maand, dan concentreren wij ons op uw producten of dienstenpakket en creëren we daar vervolgens berichten over. Zo zult u uw volgers altijd op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen en trends binnen uw branche. U blijft uiteraard in volledige controle over uw media en indien gewenst leggen wij elke berichtgeving van te voren aan u voor.

Is dit pakket iets voor u? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Delen via: