[section bgcolor=”#BD1F2D” textcolor=”#000000″ padding=”10px”]
[callout buttonlink=”http://kodaku.com/index.php/bel-mij-terug/” linktarget=”_blank” buttoncolor=”midnightblue” buttontext=”Nu GRATIS te proberen!” buttonsize=”large”]

AIYellow, de goedkoopste en snelste manier om uw bedrijf, product of dienst gevonden te laten worden door uw doelgroep…

 

[/callout]
[/section]
[section bgcolor=”#ffffff”]

Kodaku_AI_reseller_logo001AI Yellow is een onderdeel van het wereldwijde netwerk van Amarillas Internet. En juist door dit immense netwerk worden de advertenties supersnel gevonden in Google en andere zoekmachines.

De trend van het moment is dat veel bedrijven investeren in SEO (Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie). Dit betekend dat bedrijven experts inhuren, zowel in loondienst als per uitbesteding om hun websites onder de loep te laten nemen, zich te laten adviseren en wijzigingen te laten doen aan de inhoud van hun websites. Dit met het doel om de website als hoogste in de zoekresultaten te laten verschijnen op het moment dat een potentiële klant een bepaalde zoekterm in heeft getypt en op enter heeft gedrukt.

U heeft vast wel een keer iets gegoogled, U was op zoek naar een bepaald product, dienst of misschien slechts de openingstijden van de buurtsuper om de hoek. De meeste mensen die een zoekmachine gebruiken, zijn op zoek naar iets waar zij hun geld aan uit willen gaan geven. Prijsinformatie, ervaringen, waar te krijgen, noem het maar op. Het internet is het perfecte medium voor on-demand informatie. Dat in tegenstelling tot radio en tv reclame, folders, billboards enzovoorts. Deze concentreren zich op de totale massa, in de veronderstelling dat 1 op de 1000, 10000 of misschien wel 100000 dat interessant zal vinden en daar actie op zal ondernemen. Dat is één van de redenen waarom adverteren op deze manier zo duur is.

Meer en meer bedrijven zien het nut in van een principe waarin de manier van promotie compleet wordt omgedraaid. Namelijk, het zorgen dat uw bedrijf, promotie, product of dienst gevonden wordt door hen die er specifiek naar op zoek zijn. Wat is er immers meer waard dan klanten die u komen opzoeken omdat u het beste of eerste gevonden werd.

Inmiddels is SEO een begrip geworden in de wereld van het internet. Daarom kan het helaas ook een prijzige onderneming zijn om uw website in de top 10 (ofwel de eerste pagina) van de zoekresultaten te krijgen.
Daar hebben wij van Kodaku Internet Services overigens wel een oplossing voor bedacht

Stel, u heeft een stukadoorsbedrijf in Wassenaar. U adverteert al jaren in de plaatselijke kranten, sponsort de plaatselijke hockeyclub, betaald maandelijks aan instanties zoals De Gouden Gids (.nl) etc. Uw budget ter promotie is niet ruim maar u heeft (net) genoeg klanten of projecten om dat rond te breien. Zo blijft elk jaar min of meer een evenwicht tussen de kosten die u moet maken en de inkomsten die daaruit voortkomen.

Wanneer u zich in een dergelijke situatie bevind of wellicht alle mogelijkheden van online adverteren/marketing aan het bekijken bent, is het ’t overwegen waard om een advertentie op AIYellow te plaatsen.

Hoe werkt het? Heel simpel U geeft hier aan dat u interesse heeft in dit product door contact op te nemen met ons via telefoon, email/contactformulier of, u laat zich terugbellen. Wij bespreken uw bedrijf, de advertentie en bijhorende mogelijkheden. Wij vinden het fijn om vervolgens persoonlijk af te spreken zodat we één op één de definitieve strategie kunnen bepalen, wellicht op basis van hen die u voor zijn gegaan.  Wanneer de advertentie online staat bent u binnen de kortst mogelijke keren te vinden op de eerste pagina (meestal zelfs de eerste plaats) in de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

De organische zoekresultaten van bijvoorbeeld Google (de grootste en meest gebruikte zoekmachine ter wereld) worden door geautomatiseerde stukjes code bepaald. Google laat deze stukjes code ook wel robotjes of webcrawlers (web kruipers)genoemd,  los op het internet. Zij hebben maar één doel en dat is websites zoals die van u te bekijken. Aan de hand van o.a. de teksten, paginatitels, plaatjes en video’s wordt bepaald waar uw website over gaat, dit wordt vervolgens gekoppeld aan aansluitende zoektermen. Terug naar het voorbeeld over de stukadoor uit Wassenaar. Idealiter zou zijn dat wanneer iemand “Stukadoor Wassenaar” in zou typen in Google, de website van de desbetreffende stukadoor op de eerste pagina zichtbaar is.

Nu komt het nog altijd voor dat een bedrijf (MKB of éénmanszaak) nog geen website heeft. Een dergelijk bedrijf moet het vooral hebben van de standaard en gratis vermelding in het (online) telefoonboek en aanverwante bedrijvengidsen. Dit gebeurt op basis van de registratie bij de KvK.  Dit soort bedrijven maken geen schijn van kans om online gevonden te worden tussen concurrenten die allemaal wel een website hebben of investeren en online marketing maar zelfs in deze bedrijvengidsen is de concurrentie voor de hoogste plek moordend gezien bedrijven grof geld over hebben om ook daar goed gevonden te kunnen worden (ter indicatie, standaard vermelding + link in een bedrijvengids zoals de Goudengids.nl komt al snel neer op zo’n €2400,- per jaar). Dus bent u een MKB-er of zelfstandige met een krap budget maar u wilt toch goed gevonden worden? Dan is een advertentie bij AIYellow, IDEAAL!

AI Yellow of Amarillas Internet (uitgesproken als ammariejas internet) is eveneens een bedrijvengids maar met een aantal grote verschillen. Het belangrijkste verschil is dat de domeinnaam (www.AIYellow.com en www.amarillasinternet.com) door hun wereldwijde vertegenwoordiging en talloze inschrijvingen van bedrijven en personen, een enorm draagvlak gecreëerd op het internet dat Google en andere zoekmachines alles wat daarbij is aangesloten, bij voorbaat al hoog indexeert. Nu biedt het de adverteerders de gelegenheid om tegen een belachelijk laag jaarlijks bedrag, gebruik te kunnen maken van AI Yellow’s enorme internet autoriteit. AI Yellow biedt een heel scala aan producten waar u uit zou kunnen kiezen. Wij houden het er voor uw het gemak en het onze, slechts bij één enkele.

Deelnemende bedrijven:

[one_fourth]Kodaku_AI_reseller_logo001[/one_fourth]

[three_fourth_last]

[testimoniallist cat=”” limit=”5″]

[/three_fourth_last]

[/section]

[fancyheading heading=”h3″ align=”textleft”]Stel uw vraag[/fancyheading]

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (optioneel)

Onderwerp

Uw bericht

Typ het onderstaande over als bewijs dat u geen robot bent (hoofdlettergevoelig)
captcha

Delen via: