Gestandaardiseerd,  basic,  BETAALBAAR!

[section]

[pricingcolumns]

Kodaku_PriceTag_Amawebs001
 • LET OP! Alleen voor AI YELLOW klanten
 • Max. 5 paginas op een HTML5 sjabloon
 • Kleurschema aangepast aan uw huisstijl
 • Contact/bel me terug formulier
 • Persoonlijke begeleiding en uitleg bij overdracht

Meer informatie hieronder

Deze graag

 

 

Kodaku_PriceTag_MKBBasic001
 • Domeinregistratie en hosting (voor 1 jaar)
 • Max. 5 pagina WordPress website incl. thema
 • Opgeleverd met uw aangeleverde inhoud
 • Contact/bel me terug formulier
 • Kleurschema aangepast aan uw huisstijl
 • 2 e-mailadressen + koppeling
 • Persoonlijke begeleiding en uitleg bij overdracht

Meer informatie hieronder

Deze graag

 

 

 

[/pricingcolumns]
[/section]

[section padding=”10px 0″]

[one_fourth]
Kodaku_AI_PackageDeal

[/one_fourth]
[three_fourth_last]

De Amawebs portaalpagina

De portaalpagina van Amawebs, hoort bij de package deal van AI Yellow. Hierbij plaatst u als ondernemer een online advertentie op AI Yellow. Hierna krijgt u de gelegenheid om een simpele website op te maken en te hosten op de portaalpagina’s van Amawebs. Het grote verschil tussen een eigen website en een portaalpagina van Amawebs is de URL ofwel de domeinnaam. Omdat uw website een dan een onderdeel van het grote Amawebs, zal uw domeinnaam ook het kenmerk, ook wel extensie: “amawebs.com” krijgen. Bijvoorbeeld, U heeft een loodgietersbedrijf genaamd: “De gulden kraan”. Wanneer u uw website zou willen beginnen, zou u wellicht het domein “www.DeGuldenKraan.nl” willen hebben. Dit zou er bij een portaalpagina van amawebs er als volgt uit kunnen komen te zien: “www.DeGuldenKraan.amawebs.com”
Eveneens wanneer u kiest voor een website op amawebs, hoeft u, zolang dat u ervoor kiest om te blijven adverteren op AI Yellow geen aanvullende domein en hostingkosten te betalen.

Hoe werkt het:

U krijgt zoals gezegd gratis toegang tot de portaalpagina’s van amawebs. Tijdens het registratieproces, zal u worden gevraagd om een keuze te maken uit één van de honderden beschikbare sjablonen. Dit sjabloon ook wel template genoemd, zal uiteindelijk de basis voor uw website gaan vormen. Het is zaak om een sjabloon te kiezen die qua style en kleuren past bij uw bedrijf. Hierna kunt u in een HTML5 gebaseerde CMS editor uw informatie, plaatjes video’s etc. plaatsen. Omdat design en contentmanagement niet voor iedereen is weggelegd, bieden wij u met deze dienst aan om deze website helemaal voor u te maken. U hoeft ons enkel te voorzien van de gewenste informatie, plaatjes etc. en wij zorgen binnen een korte tijd voor een degelijk uitziende portaalwebsite, zodat u in elk geval gevonden kan worden, en u regeltje kunt toevoegen op uw visitekaartje.
[/three_fourth_last]

[two_third]

MKB Basic

De MKB Basic website, is een kant en klare website qua uiterlijk en mogelijkheden. Net zoals die van ons! Wij hebben talloze websites van MKB-ers geanalyseerd en hebben vervolgens uit onze bevindingen een standaard pakket samengesteld. Zo kunnen wij u met zo min mogelijk handelingen, toch een zeer nette en functionele website aanbieden.

Hoe werkt dit?

Wanneer u overtuigt bent dat de MKB Basic iets voor uw onderneming is,  zullen wij u vragen om de minimale informatie die u op uw website wilt hebben en daarbij, een domeinnaam indicatie. Wij zullen vervolgens uw domeinnaam registreren (standaard voor 1 jaar) met een bijhorend hostingpakket (eveneens standaard voor 1 jaar).
Na de registratie zullen wij ons standaard WordPress thema installeren en de website voorzien van de door u opgegeven informatie, verspreid over een x-aantal pagina’s. Vervolgens maken wij uw nieuwe email accounts aan (standaard 2 accounts). Hierna volgt de persoonlijke begeleiding. Dit zal bestaan uit de fysieke overhandiging van de login en registratiegegevens van uw nieuwe website en, uitleg over hoe u de inhoud kunt toevoegen en beheren.

MKB Basic Opties

Tegen een meerprijs of vast bedrag per maand kunt kiezen uit de volgende opties:

 • Content beheer: voor een vast bedrag per maand beheren wij de informatie die u op uw website wil laten zien. Ideaal wanneer u geen tijd hebt om uw website zelf bij te houden.
 • Extra e-mailadressen: Bijvoorbeeld voor uw medewerkers of wanneer u e-mail verkeer vanuit verschillende onderwerpen of onderdelen op uw website of Social Media, overzichtelijk wilt houden.
 • Website optimalisatie: werkzaamheden op en rondom uw website om deze sneller en beter gevonden te kunnen laten worden in de zoekmachines.
 • Aanverwante Social Media zoals Facebook, g+ twitter en LinkedIn registreren en optimaliseren.
 • Supportcontractje: voor een klein maandelijks bedrag kunt u rekenen op ondersteuning bij vragen over instellingen of inhoud betreffende uw website.
  [/two_third]

[one_third_last]

 

 

Kodaku-MKBBasic-voorbeeld-img001

[/one_third_last]
[/section]

Delen via: